Omheiningen

Voor een houten omheining van een zeer goede kwaliteit kunnen wij diverse mogelijkheden bieden. Deze staan hieronder vermeld met diverse foto’s, zodat u een beeld kunt krijgen van onze producten.
Ook voor montage van deze omheiningen kunt u een beroep op ons doen. Wij werken met moderne machines en goede mensen om u omheining zo strak mogelijk te plaatsen.
Ook kunt u de omheiningen zelf gaan monteren, u kunt hiervoor altijd een offerte bij ons aanvragen.

 Doorsteek omheining:
Dit systeem bestaat uit ronde of vierkante palen waarin rechthoekige gaten van 45 x 95  zijn gefreesd. Hier worden de liggers in geplaatst. Het verschil van deze omheining ten opzichte van het systeem met ronde liggers is dat er minder uit de paal is gefreesd waardoor een stevigere omheining ontstaat.
Door het gebruik van goede kwaliteit hout en deze op de juiste manier gedroogd bent u garant van een prachtige omheining waar u vele jaren plezier van zult hebben.
Omdat het hout na drogen word verwerkt en verduurzaamd zijn zowel de palen als liggers recht en strak en hierdoor is minder scheurvorming en werking. Daarna word het verduurzaamd tot verzadiging gaat dit langer mee.
Het hout kan worden gecreosteerd ( bruin) dit is een teer olie product met lange levensduur , nadeel is het afgeven met warm weer.
Ook kunnen de omheiningen worden geïmpregneerd met Tanalith-e, Ultrafix of voor een donkere kleur Dura.

De voordelen van dit soort omheining zijn:

  •  Van 2 kanten hetzelfde aangezicht.
  •  Beter te verduurzamen.
  •  Minder tot geen kans op letsel van paarden en pony’s.
  •  Een stevige omheining omdat er altijd een ligger dwars door de paal gaat (vangrail effect).

Voor prijzen ronde palen doorsteek klik hier.

Voor prijzen van vierkant doorsteek klik hier.

Voor klein vee of honden hebben wij ook mogelijkheden om toch een mooie en veilige omheining te bieden, dit kan door middel van het monteren van tuingaas. Dit kan op al onze omheiningen.

         

Opschroef omheining ( traditionele uitvoering)
Ook deze omheining kunnen wij leveren met ronde of vierkante palen, alleen het verschil met de doorsteekomheining is dat de liggers van 45 x 95 tegen de palen worden bevestigd. Dit doen wij door middel van tellerkopschroeven van 6 x 100. Hierdoor zit dit muurvast.

De palen die we hiervoor gebruiken zijn rond gefreesd van 10 of 12 cm en vierkant van 10 x 10 of 12 x 12 beide met diamantkop.
Deze geven nog steeds een mooie uitstraling maar is prijstechnisch wat voordeliger.
De verduurzamingen kunnen net als bij de doorsteekomheining in creo, tanalith-e, ultrafix of dura.

Voor prijzen van traditioneel klikt u hier.