Afrasteringen voor vee

Afrastering voor vee.

Voor ander vee zoals koeien, schapen, geiten enz. zijn er nog andere mogelijkheden om het terrein netjes te omheinen. Dit kan d.m.v.

  • Elektrische afrastering met gladdraad.
  • Afrastering met schapengaas.
  • Vaste omheining met pantanetgaas.

 

Elektrische afrastering:

Voor vee is het mogelijk om een afrastering te monteren van gladdraad. Wij adviseren om draad te gebruiken van 2,5 mm. Dit geeft een veilig en betrouwbaar raster.
Door het gebruiken van trekveren die het draad op spanning houden ook tijdens temperatuur veranderingen kan de afstand tussen de palen worden vergroot. Hierdoor wordt de prijs van dit soort raster een stuk goedkoper. Door de roterende spanners kunnen de draden snel en makkelijk worden op gespannen.

Normaal gebruiken wij hiervoor gecreosoteerde palen. Andere palen zijn ook mogelijk zoals hardhout, eiken, kastanjehout en nog veel meer.
Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en wij kunnen voor u vrijblijvend een offerte maken.

    

Afrastering met schapengaas:

Voor vee kan ook een afrastering worden gemaakt met gaas. Het gaas dat wij gebruiken is tornado. Wij kunnen voor u de gehele montage verzorgen. Dit gaas wordt dan bevestigd aan zware hoekpalen met schoorpalen zodat het gaas mooi strak kan worden opgespannen. De tussenpalen staan dan om de 2, 2.5 of 3  meter. Wij kunnen dit hekwerk weer uitvoeren met diverse soorten palen zoals gecreosoteerd, geimpregneerd, hardhout, eiken, kastanjehout, enz.
Vraagt u gerust naar deze mogelijkheden van deze hekwerken en wij maken hiervoor graag een offerte voor u.
Ook kunnen wij de grotere begrazingsprojecten voor u doen. Wij hebben ervaring in projecten van kilometers afrastering. Zowel voor de particulier, overheid of aannemer.

Ook is het natuurlijk mogelijk dat u zelf de montage op u neemt. Wij kunnen alle materialen leveren.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor het leveren van zowel gaas als palen.